Την ενόχληση της ΑΣΜΑ 450+ για το δελτίο τύπου της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε μέσω του ραδιοφώνου News24/7 ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ads

Ο γνωστός συνθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς ζητήσαμε να δούμε τον κ. Μητσοτάκη, δεν μας κάλεσε αυτός. Με τον ίδιο τρόπο, συναντηθήκαμε και με τα υπόλοιπα κόμματα. Δε θέλαμε να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για εκλογικούς και πολιτικούς λόγους και δυστυχώς αυτό έγινε με το δελτίο τύπου που έβγαλε η ΝΔ».

Η αντίδραση του σωματείου δημιουργών ανάγκασε τον Πρόεδρο της ΝΔ να στείλει επιστολή με την οποία μιλά για λεκτική παρεξήγηση και όπως είπε ο Χρ. Νικολόπουλος «μας καλύπτει η αλλαγή που έγινε».

Υποστήριξε επίσης πως ό,τι θετικό έγινε, έγινε από αυτή την κυβέρνηση μετά από αίτημα των δημιουργών ενώ αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε επί Ξυδάκη για το όργιο της οικονομικής κακοδιαχείρισης στην ΑΕΠΙ.

Ads

Σε σχέση με τα προβλήματα του κλάδου ανέφερε ότι «μετά το γκρέμισμα της ΑΕΠΙ που μας καταλήστεψε ζητήσαμε από την κυβέρνηση να μας στηρίξει και αυτό έγινε μέσω της ΕΥΕΔ.

Πήγαμε στον κ. Μητσοτάκη και στα άλλα κόμματα για να μας στηρίξουν στη μετάβαση που γίνεται στον αυτοδιαχειριζόμενο οργανισμό γιατί δεν μας στήριζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είμαστε 14.000 μέλη, χωρίς την ΕΥΕΔ θα ήμασταν εξαφανισμένοι».