Το γνωστό για τις ερειστικές απόψεις του, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Σιδέρη, έσπευσε να πάρει θέση για την τροπολογία που οδήγησε στη λήξη της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού εξαπολύοντας επίθεση προς πάσα κατεύθυνση και θέτοντας στόχους ζωής…

Ads

«Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη. Ντροπή σας που μας ξεφτιλίσατε. προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα και θα τιμωρηθείτε γατί επιβραβεύσατε για άλλη μία φορά τη διαφθορά, τους εκβιασμούς και τις τακτικές των ξεφτιλισμένων του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε η Χριστίνα Σιδέρη σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Δεν αρκέστηκε όμως στην κριτική και την απόδοση ευθυνών, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω με το να θέτει ως στόχο ζωής τον αγώνα κατά του επί 30 μέρες απεργού πείνας. «Από εδώ και στο εξής θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους», συνέχισε.

Καταλήγοντας χαρακτήρισε τη νίκη του Νίκου Ρωμανού για τη ζωή ως «νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκληματιών, ενάντια σε όλους εμάς που επιλέξαμε να είμαστε νόμιμοι».

Ads

image