Την επιβολή περιορισμών κίνησης στην Πάτρα και τον Βόλο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ads

Προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της νόσου του κορονοϊού, όπως είπε ο Ν. Χαρδαλιάς, αποφασίζεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στο νότιο πάρκο και στην περιοχή πλαζ Αγιάς, από το Σάββατο (04/04) και για 14 ημέρες.

Οι περιορισμοί στην Πάτρα θα ισχύουν από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από 2:00 το μεσημέρι έως τις 8:00 το πρωί και το Σαββατοκύριακο καθ’όλο το 24ωρο.

Αποφασίζεται ακόμη ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλία του Βόλου σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, από τη Δευτέρα 6 Απριλίου και για 14 ημέρες.

Ads

Όπως έγινε γνωστό η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αφορά όλο το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, δηλαδή την λεωφόρο Αργοναυτών, από το ύψος της οδού Κ.Καρτάλη, θα συνεχίζει ως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα ολοκληρώνεται στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Στην απαγόρευση της κυκλοφορίας συμπεριλαμβάνεται και το παραλιακό πάρκο σε όλο του το μήκος.