Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς αγνοείται η τύχη ενός παιδιού 4,5 ετών, το οποίο πήρε μαζί του ο 34χρονος πατέρας του και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, αφήνοντας πίσω άλλο ένα παιδί, 6,5 ετών.

Ads

Το έγκλημα και η απαγωγή συνέβησαν στην Ορμυλία Χαλκιδικής χθες, γύρω στις 7 το απόγευμα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Η 41χρονη γυναίκα βρισκόταν στην κατοικία της με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών, όταν κάποιος που θεώρησε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο βρήκαν την άτυχη μητέρα μέσα σε λίμνη αίματος, κατά πληροφορίες με τραύματα από μαχαίρι.

Ads

Ο δράστης, 34 χρονών, ο οποίος είναι σύζυγός της αλλά βρίσκονταν σε διάσταση, είχε διαφύγει παίρνοντας μαζί του το μικρότερο από τα δύο παιδιά.

Ακολούθησε κινητοποίηση των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή και έκτοτε είναι σε εξέλιξη ευρείας έκτασης αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου.

Παράλληλα, λόγω του ότι είναι αλβανικής καταγωγής, έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι συνοριακοί σταθμοί, προκειμένου να μην διαφύγει από την χώρα.