Μέσω Βουλγαρίας και παρακάμπτοντας την εφορία φαίνεται να πληρώθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για συναυλία του στην Ξάνθη. Η υπόθεση ήρθε στο φως από τη «Διαύγεια». 

Ads

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο τραγουδιστής έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.

Στο τελευταίο για το 2015, δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης άνοιξε το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη, σε νομικό πρόσωπο – εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως «ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος».

Ads