Δυο ακόμη τηλεφωνικές συνομιλίες, που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως. Στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν δυο μέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο οδηγός και σωματοφύλακας του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρης Δεβελέκας συνομιλεί με δυο μέλη της ΧΑ έναν άντρα και μια γυναίκα. Σύμφωνα με το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το Κόκκινο 105,5 οι συνομιλητές λένε αναφερόμενοι στον Π. Φύσσα: «Τραγούδα τώρα π…στη απο εκεί που είσαι!»

Ads

Ο Σωτήρης Δεβελέκας, που ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό, συνομιλώντας με την Χρυσαυγίτισα τηλεφωνεί σε έναν Χρυσαυγίτη με τον οποίο επίσης χλευάζουν τον Παύλο Φύσσα για την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Επίσης σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών έφερε στην επιφάνεια ηχητικό ντοκουμέντο που τεκμηριώνει ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΠΑΜΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, πριν ένα χρόνο, βρίσκεται η Χρυσή Αυγή. Στο ντοκουμέντο ο προφυλακισμένος Γιάννης Λαγός συνομιλεί με στέλεχος του νεοναζιστικού κόμματος στην περιοχή. Ο Λαγός ακούγεται να λέει «βγήκαν οι δικοί μας και τους λιώσανε».

Δεν έχει, δε, περάσει πολύς καιρός από την αποκάλυψη του Έθνους ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης χλεύαζε τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου λίγες μέρες μετά την δολοφονία του το 2008. 

Ads