Το διαζύγιο του διασημότερου ζευγαριού του Χόλιγουντ, της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί επιδίδονται για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη τους συνήθεια. Οι θεωρίες γύρω από την αιτία του χωρισμού πληθαίνουν. Μάλιστα μια από αυτές θέλει τον Αλέξη Τσίπρα ως το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του ζευγαριού!

Ads

Η USA TODAY στο «ημερολόγιο» που συγκεντρώνει όλες τις εξελίξεις γύρω από το τέλος των Brangelina γράφει πως «οι θεωρίες γίνονται όλο και πιο απίθανες». Την πρώτη ημέρα ακούσαμε για διαφωνίες στην ανατροφή των παιδιών, για χρήση ουσιών και ενδοοικογενειακή βία, για τον έρωτα του Μπραντ Πιτ με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ. Τη δεύτερη ημέρα, η New York Post, γράφτηκε πως ο Πιτ είχε στενές επαφές με τον Γιον Βόιτ, πατέρα της Αντζελίνα Τζολί, με τον οποίο όμως η διάσημη ηθοποιός δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις.

Και ξαφνικά στην ιστορία μπαίνει και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το USATODAY, ο Rob Shuter, γνωστός αρθρογράφος κουτσομπολίστικών περιοδικών, αναφέρθηκε σε άρθρο του στο naughtygossip.com σε «παράξενες φήμες» που ακούγονται στη Νέα Υόρκη και θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να έχει ερωτευτεί τον Αλέξη Τσίπρα ύστερα από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, ως Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, και τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου. «Είναι το πιο παράξενο που ακούγεται. Ποτέ όμως δεν ξέρεις. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται πλέον για το Χόλιγουντ και τις ταινίες. Αντίθετα βλέπει το μέλλον της στην πολιτική και τη φιλανθρωπία», γράφει.

Σχολιάζοντας η USA TODAY αναφέρει: «Ακριβώς, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει τις φήμες στα κουτσομπολίστικα μέσα, ιδιαίτερα όταν οι εμπλεκόμενοι δεν βγαίνουν να τις διαψεύσουν».

Ads