Οι εφημερίδες του Β. Μαρινάκη «στρώνουν το χαλί στην ΝΔ» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9.84, απαντώντας στο ερώτημα εάν ο Μαρινάκης είναι ο «καθοδηγητής» του Κ. Μητσοτάκη.

Ads

Ο Δ. Τζανακόπουλος σχολίασε πως «αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στις εφημερίδες του κ. Μαρινάκη οι οποίες δίνουν τον τόνο και στην ουσία στρώνουν το χαλί στη ΝΔ σε μια σειρά από ζητήματα είτε πρόκειται για διάφορα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν δήθεν “σκάνδαλα”, είτε πρόκειται με τη στενή έννοια για την πολιτική γραμμή, την οποία στη συνέχεια ξεσηκώνει ο κ. Μητσοτάκης».

Πρόσθεσε ότι σε αυτή την πρακτική συγκαταλέγονται και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που όλα μαζί, όπως είπε, «συγκροτούν αυτό το “μαύρο μέτωπο” της παλινόρθωσης του παλιού πολιτικού συστήματος, που επιδιώκει με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσει ζημιά στην κυβέρνηση και τη χώρα με μοναδικό στόχο την παραγωγή καταστάσεων που θα μπορούσαν να αποβούν πολιτικά αξιοποιήσιμες από τον κ. Μητσοτάκη».