Ακούστε στη ραδιοφωνική εκπομπή του tvxs στο Κόκκινο 105,5, απόψε Παρασκευή, 20:00 με 22:00. 

Ads

Το λοκντάουν τελείωσε μετά από 6 και πλέον μήνες αλλά με τί όρους; Η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει όλο το ρεπορτάζ του ανοίγματος του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και το σχέδιο Τσίπρα για τον οδικό χάρτη προς τη Χάγη.

Το άνοιγμα από οπτική γωνία ιατρική. Με βάση τις ανακοινώσεις Κικίλια – Σκέρτσου αλλά και τη συνέντευξη Θεοχάρη στο BBC, ο γιατρός του ΕΣΥ και συνεργάτης του tvxs.gr Παναγιώτης Τζανετής αναλύει τα υγειονομικά δεδομένα και αξιολογεί τις επιλογές της κυβέρνησης.

Εργασιακό εν όψει. Μία ημέρα μετά την παρουσίαση του νομοσχεδίου από τον Κωστή Χατζηδάκη ο ομότιμος καθηγητής στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και εργατολόγος Αριστείδης Καζάκος εξηγεί τα δύσκολα σημεία του νομοσχεδίου και δίνει τη δική του οπτική πάνω στη διαδικασία επανακαθορισμού του κατώτατου μισθού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ads

Στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής η Φωτεινή Λαμπρίδη αποκωδικοποιεί το μέτωπο Κεφαλογιάννη-Γιαννάκου απέναντι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια και μαζί με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο κάνουν τον απολογισμό της εβδομάδας που σε διεθνές επίπεδο σημαδεύεται από τους νέους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών στη Γάζα.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.