Εν αναμονή του ανοίγματος της εστίασης, ο Νίκος Παπαγεωργίου μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Tvxs.gr, μεταφέροντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν εργαστεί έναν χρόνο τώρα.

Ads

«Με ποιους επισκέπτες θα ανοίξει ο τουρισμός; Ίσως δουλέψει τώρα το 5% των 300.000 εργαζομένων του κλάδου. Όλο το προηγούμενο διάστημα οι “καλύτεροι” από εμάς ζούσαν με 9 ευρώ την ημέρα», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ σχολιάζοντας το νέο εργασιακό νομοσχέδιο Χατζηδάκη σημειώσε πως με αυτό θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα και ανεργία. «Έως τώρα είχαμε στον επισιτισμό-τουρισμό 16 μορφές ελαστικής εργασίας, αυτό θα είναι η χαριστική βολή», τονίζει.

Μπορείτε να ακούσετε online τα PODCAST του Tvxs.gr ή και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή και τη συσκευή σας από την σχετική επιλογή της εφαρμογής που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ηχητικό. Επισκεφτείτε το κανάλι του Tvxs.gr στο Soundcloud για να ακούσετε όλα τα PODCAST, αναλύσεις, μαρτυρίες, συνεντεύξεις και «ιστορίες καραντίνας»…