«Πολιτικό αφρό» χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα περί διαφωνιών και καβγάδων στην κυβέρνηση. 

Ads

Ο θόρυβος δημιουργήθηκε μετά την αντιπαράθεση που υπήρξε στην Τετάρτη στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του προέδρου του σώματος Νίκου Βούτση. 

Αναφορικά με το περιστατικό αυτό, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην «Αυγή», τόνισε ότι ο ίδιος ήθελε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ τον ανέφερε οκτώ φορές κατά την ομιλία του «λέγοντας σημαντικές ανακρίβειες». 

Βούτσης για Τσακαλώτο: Δεν υπάρχει διένεξη, στην επικοινωνιακή διαχείριση η διαφορά μας

Ads

«Οποιοδήποτε περαιτέρω θέμα το δημιούργησε ο Βασίλης Κικίλιας με τη διαρροή που έκανε στους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνοντας μάλιστα, ότι όλα αυτά τα θεωρεί «πολιτικό αφρό, για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να ασχολείται περισσότερο». 

Τζανακόπουλος: Οι σχέσεις Τσίπρα – Τσακαλώτου είναι άριστες

Μιλώντας στον Real FM, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστήριξε ότι «οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι εξαιρετικές, υπάρχει στενότατη συνεργασία και βαθιά συναντίληψη, πολιτική και ιδεολογική, στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριζόμαστε όλα τα ζητήματα». 

«Δεν νομίζω ότι είναι ένα επεισόδιο το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσει η σεναριολογία περί κακών σχέσεων. Σας διαβεβαιώνω ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι άριστες», πρόσθεσε σχετικά.