Μια παρέα πέντε νέων ανθρώπων, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, μεταξύ 25 και 37 ετών, όλοι κάτοικοι Κύμης, έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και 2 πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.

Ads

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, δίχως οροφή, κινούνταν μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, όταν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο αναποδογύρισε στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων, στην ακτή, με το πίσω μέρος, γι αυτό και σκοτώθηκαν οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Ads

Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες λένε ότι η πενταμελής παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.

image