Το Σάββατο 28 Μαΐου  από τις 15:00 έως τις 21:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι,  θα πραγματοποιηθεί το 1Ο  Τουρνουά Μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας , που θα διοργανωθεί από το Κέντρο Ημέρας «Franco Basaglia» της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στο Μαρούσι και τον Δήμο Αμαρουσίου.

Ads

Οι αγώνες θα είναι 3Χ3 και θα συμμετέχουν περίπου 120  λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, χωρισμένοι σε 32 ομάδες , εκπροσωπώντας 26 φορείς ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Μητσικώστας , και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης .

Στις  19:30 και μετά το τέλος των προκριματικών γύρων, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης 3Χ3 όπου θα συμμετέχουν παλαίμαχοι και νυν επαγγελματίες παίχτες του μπάσκετ , πρόσωπα της τοπικής κοινότητας , και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Θα ακολουθήσει χορευτική επίδειξη από χορευτικό σύλλογο του Αμαρουσίου , ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με τους τελικούς και τις απονομές.  Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα 3ήμερο ταξίδι στην Σαντορίνη , προσφορά του τουριστικού γραφείου Argo Travel.

Ads

Η παρουσία σας και η υποστήριξή σας στην εκδήλωση αυτή είναι μια νίκη ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας  και την προκατάληψη.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς νικητές!