Δυναμικό ξεκίνημα έκανε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ  στο ΟΑΚΑ.

Ads

Οι πενήντα πρώτοι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods με τους συνοδούς τους, που κληρώθηκαν μέσω του  www.kerkidaopap.gr , απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία.

Βρέθηκαν στο γήπεδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ,  παρακολούθησαν τον αγώνα και πανηγύρισαν ενθουσιασμένοι τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μπαρτσελόνα Lassa για τη Euroleague. 

Παράλληλα, τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα.

Ads

Κέρδισαν δώρα, έκαναν face painting και φωτογραφήθηκαν με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.  Ο ΟΠΑΠ, μέσω της παιδικής Κερκίδας,  θα προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια στα παιδιά και τους συνοδούς τους, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

image

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οκτώ ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και η Εθνική Ελλάδος, οι οποίες φιλοξενούν στα γήπεδά τους την Κερκίδα ΟΠΑΠ και υποδέχονται σε κάθε αγώνα 50 μικρούς φιλάθλους ηλικίας έως 12 ετών μαζί με τους ενήλικους συνοδούς τους.

image

Κερκίδα ΟΠΑΠ με ΑΕΚ και ντέρμπι «αιωνίων»

Η δεύτερη Κερκίδα ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ, θα υποδεχτεί απόψε τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζιελόνα Γκόρα για τη Basketball Champions League.

Σειρά έχει τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017, το ντέρμπι Παναθηναϊκού Superfoods – Ολυμπιακού, για τον δεύτερο γύρο της Α1.

Στο ποδόσφαιρο, οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ τους αγώνες της Super League.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, μπορούν να δουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώστε συμμετοχή στην Κερκίδα ΟΠΑΠ

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, από την πρώτη στιγμή, έχει τεράστια ανταπόκριση. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr.

image

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έως έξι ήμερες πριν την έναρξη κάθε αγώνα και στη συνέχεια, ακολουθεί η κλήρωση για τις 50 διπλές προσκλήσεις.