Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές έστειλε από τη Λιβαδειά ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, αποφεύγοντας ωστόσο  αυτή τη φορά να θέσει ποσοτικό όριο στο εύρος της νίκης αυτής.

Ads

Ο Α. Γεωργιάδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το τοπικό κανάλι Sirios, βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κομματικά στελέχη και μέλη της παράταξης έδωσαν το παρών, σε μια εκδήλωση, που μάλλον, από άποψη συμμετοχής, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Ανάμεσα στους παριστάμενους  ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης και Γιάννης Ταγκαλέγκας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου και Γρηγόρης Παπαβασιλείου,ο υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού, Γιάννης Νταβαλούμης, η υποψήφια δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Ελένη Καλπούζου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας κ.α.

Ads

Λέγεται πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκνευρίστηκε με την υποδοχή και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της Ν.Δ και τον τοπικό Βουλευτή για την άδεια αίθουσα. Φέρεται μάλιστα να είπε στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λιανό «Με ξευτελίσατε απόψε».

image

image

image