Τραμπουκισμούς μελών, στελεχών και μπράβων της Χρυσής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής καταγγέλλει το ΚΚΕ, στη συζήτηση που έγινε για το προσφυγικό.

Ads

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο Περισσός:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τους νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της Χρυσής Αυγής, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε.

Ads

Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική Χρυσής Αυγής δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της Χρυσής Αυγής και το χυδαίο ρατσισμό τους.