Μία ημέρα μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου μία 51χρονη γυναίκα σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια, αυτοκτόνησε, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα στις αρχές, η σύζυγος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Από το πρωί η γυναίκα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όπως είπε ο σύζυγος της, τον οποίον κλείδωσε στο υπόγειο της κατοικίας, μονολογούσε «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Η 51 ετών μητέρα φαίνεται πως πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποιας ανίατης ασθένειας από την οποία νόμιζε ότι έπασχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη.

Ads

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή  και κατέληξε ότι το άτυχο κορίτσι φέρει αμυντικά τραύματα. Κυρίως, εσωτερικά στις παλάμες της, καθώς, πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί, αλλά και να προστατεύσει την μητέρα της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι το παιδί να επιχείρησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει.