Μια ακόμη απώλεια μετρά ο δημοσιογραφικός κόσμος μετά και τον χαμό της Καρoλiνας Κάλφα. Πρόκειται για τη νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, χθες το πρωί, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας και η οποία λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα.

Ads

Την τραγική αποκάλυψη έκανε στο Facebook ο δημοσιογράφος και φίλος της Καρoλiνας Κάλφα, Μάνος Τσαγκαράκης.

«Του ’λειπε του Παράδεισου ένας άγγελος και πήρε εσένα… Καλή ανάπαυση Καρολίνα μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο συμβάν επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα, εν προκειμένω την μητέρα της Καρολίνας Κάλφα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ads

Η Καρολίνα Νουντλ Κάλφα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών, είχε γεννηθεί το 1968 στη Γερμανία και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της, φοίτησε σε ιδιωτικές σχολές Ελλάδας και Γερμανίας. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία άρχισε το 1988, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ως ρεπόρτερ και εκφωνήτρια ειδήσεων, ενώ συνέχισε την πορεία της σε τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 1990 επιμελείτο και παρουσίαζε εβδομαδιαία καλλιτεχνική εκπομπή στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ το 1992 παρουσίασε ειδησεογραφικά δελτία στον ANTENNA. Η συνάδελφος συνέχισε να εργάζεται σε διάφορα ΜΜΕ, κυρίως της Βορείου Ελλάδος, ενώ από το 2004 έως και το τέλος της λειτουργίας του σταθμού, εργάστηκε στο ALTER. Παράλληλα και για αρκετά χρόνια, αρθρογραφούσε σε πολλά έντυπα ενώ η χαρακτηριστική φωνή της «έντυσε» ντοκιμαντέρ. Τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Χαλκιδική μαζί με τη μητέρα της και τον γιο της.

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη την απώλεια της, συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαιτέρως το μονάκριβο γιο της και αποχαιρετά την συνάδελφο, η πρόωρη απώλεια της οποίας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους την αγάπησαν. Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο αναπάντεχα, διακρινόταν για την ευγένεια και αλλά και τον μαχητικό χαρακτήρα της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

Η κηδεία της Καρολίνας Νουντλ θα γίνει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.