Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος, ο οποίος πήδηξε από τρόλεϊ με προορισμό το Περιστέρι, κατα τη διάρκεια έλεγχου, καθώς δεν είχε ακυρώσει το εισιτήριο. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στην οδό Π.Τσαλδάρη στο Περιστέρι. 

Ads

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ, μεταξύ του οποίου και του νεαρού κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φαίνεται να υπήρξε διαπληκτισμός, συνελήφθησαν και μετά την εμφάνισή τους στον εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Έρευνα διεξάγεται για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση. Ο εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο όχημα, να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις από τους γονείς του θύματος και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Ads

Παπαδημούλης: Δωρεάν κάρτα ΜΜΜ για τους ανέργους

Δωρεάν μετακινήσεις για τους ανέργους ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή το τραγικό συμβάν.
 
«Το σοκ από τον θάνατο του 19χρονου ας αφυπνίσει. Αντί για κυνικές εξηγήσεις, δωρεάν κάρτα μετακίνησεις στα ΜΜΜ για όλους τους ανέργους. Τώρα!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στον λογαριασμό του στο twitter. 

Από την άλλη πλευρά σάλο έχει προκαλέσει στα social media το σχόλιο της συγγραφέως Λένας Διβάνη, αναφορικά με το ίδιο περιστατικό. Η κα Διβάνη έγραψε στο twitter ότι: «Συμπέρασμα: Οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό».