Τραγικό τέλος είχε τελικά η υπόθεση του 20χρονου φοιτητή στη Ρόδο που είχε εξαφανιστεί. 

Ads

Ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως είναι το όνομά του βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του που εντοπίστηκε στο βυθό της Καμείρου Σκάλας. 

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό με το αυτοκίνητό του και χωρίς το κινητό του τηλέφωνο. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές που και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. 

Στις έρευνες συμμετείχανν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές. Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετειχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

Ads

Αμέσως ξεκίνησε η ανέλκυση του αυτοκινήτου και ο απεγκλωβισμός της σορού του νεαρού άντρα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων απο την αποβάθρα του λιμανιού. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα τι έγινε, καθώς τα ακριβή αίτια της τραγωδίας εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αρμόδιοι αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας.