Τη ζωή του με τον πιο άγριο τρόπο έχασε ένας 28χρονος επειδή πήγε μαζί με μία φίλη του να εισπράξει τα δεδουλευμένα της από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Ομόνοια. Εκείνος προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα που χρωστούσε επιστράτευσε μπράβο της περιοχής ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο.

Ads

 
Για το έγκλημα συνελήφθησαν ο 39χρονος μπράβος της περιοχής Ομόνοιας και ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που τον έβαλε να χτυπήσει τον 28χρονο.
 
Το έγκλημα έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Γερανίου. 

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.
 
Συναντήθηκε με έναν φίλο του και την κοπέλα και ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, εκείνη τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, όπου εργαζόταν, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να τη συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.
 
Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο μπράβο για να «καθαρίσει».
 
Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλοτσιές.
 
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
 
Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ads