Ο κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές στον Αυλώνα και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης, ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου σε βάρος δύο γυναικών.

Ads

Κατά την προανάκριση, ο βιαστής με τα τατουάζ παραδέχθηκε ότι βίασε την 34χρονη και αποπειράθηκε να βιάσει την 24χρονη. Επικαλέστηκε δε ως ελαφρυντικό για τις πράξεις του ότι είχε κάνει νωρίτερα χρήση ναρκωτικών.

Όπως είπε, το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου είχε πάει στην πλατεία Βάθη, όπου αγόρασε κοκαΐνη, την οποία χρησιμοποίησε, με συνέπεια να βρίσκεται σε υπερδιέγερση.

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Όταν είδα τον εαυτό μου σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατάλαβα ότι θα με συλλάβουν και έφυγα για την Αλβανία».

Ads

Ο 45χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε το απόγευμα ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς δικηγόρο. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του, ενώ διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι βιασμός, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Παρέμεινε ελάχιστα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη. Εν συνεχεία επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.