Όλες τις εκκρεμείς δικογραφίες που έχουν σταλεί κατά καιρούς στη Βουλή φέρεται να ζήτησε να πάρει μαζί της αποχωρώντας από το γραφείο της στη Βουλή η απερχόμενη πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ads

Γράφει ο BHMAτοδότης:

Αναβρασμός, απορία και αγωνία επικρατούσαν στη Γραμματεία της Βουλής επειδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να πάρει μαζί της φεύγοντας όλες τις εκκρεμείς δικογραφίες που έχουν σταλεί κατά καιρούς στη Βουλή.

Και μη νομίζετε ότι αυτή είναι μια τυχαία, άνευ πολιτικής σημασίας κίνηση αποχαιρετισμού ή ρεβανσισμού της Ζωής. Οχι, κάθε άλλο. Γιατί υπάρχουν… δικογραφίες που έχουν μείνει για χρόνια στάσιμες για καταγγελίες που αφορούν πολιτικούς, αρχηγούς κομμάτων, υπουργούς Οικονομικών και βουλευτές για εσχάτη προδοσία, υπεξαιρέσεις κ.ά. Δεν προχώρησαν επειδή δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να δικαιολογούν σύσταση προανακριτικής ή εξεταστικής επιτροπής.

Ads

Να σκεφθείτε ότι πρόσβαση στα στοιχεία αυτά και στις δικογραφίες δεν έχουν ούτε οι βουλευτές, εκτός αν έπαιρναν άδεια. Αυτό θα είναι και το προτελευταίο χτύπημα της Ζωής. Το τελευταίο θα είναι όταν θα παραδώσει την προεδρία της Βουλής στον Ν. Βούτση.
Τι έχουμε να ακούσουμε την Κυριακή…