Αίθριος αλλά με κατά τόπους βροχές, κυρίως στα βόρεια αναμένεται ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ads

Ειδικότερα, μεθαύριο, Σάββατο Ιουνίου στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στα ανατολικά και βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ από το βράδυ θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ads