Το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA.

Ads

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης:

Ο δικηγόρος της κοπέλας Γιάννης Μαρακάκης, είχε τονίσει ότι στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανοσμό της, θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

«Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρακάκης, μιλώντας στο Mega.

Ads

Μεατξύ άλλων ο δικηγόρος της 24χρονης τόνισε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Η 24χρονη Γεωργία έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Ειδικότερα η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων, τόσο ο 27χρονος θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.