Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε για την άρνησή της να προλογίσει το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, μαζί με τους Νίκο Βούτση και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, υποστήριξε πως η απόφασή της δεν συνδέεται με την κόντρα που είχε με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο Δίστομο αλλά με το ότι δεν επιθυμεί να προλογίζει βιβλία με «μνημονιακούς». «Ουδεν σχόλιο» ήταν η απάντηση του Μανώλη Γλέζου σε επικοινωνία που είχε το Τvxs.gr. 

Ads

«Εξήγησα στον Μανώλη ότι δεν προλογίζω βιβλία μαζί με μνημονιακούς και καθεστωτικούς», υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο News247 και ισχυρίστηκε πως είχε μιλήσει για αυτό στον κ. Γλέζο από τον Ιανουάριο. Όπως είπε μάλιστα το βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και μήνες και δεν σχετίζεται με το περιστατικό στο Δίστομο.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs.gr ο κ. Γλέζος είχε ζητήσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μια απάντηση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το αν επιθυμεί να προλογήσει το βιβλίο του. Όμως η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν του απάντησε ποτέ και έτσι στην έκδοση επιλέχθηκε να μείνει κενή η σελίδα κάτω από το όνομά της.