1) Νέα στοιχεία για τη Novartis: Ιδιόχειρο σημείωμα Σαμαρά σε Φρουζή. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, διαβίβασε στη Βουλή δύο επιστολές της Novartis στον τότε πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στον Κ. Φρουζή και CD με αρχεία από τους υπολογιστές υπαλλήλων της Novartis.

Ads

2) Το Κίνημα έχει νεύρα με τον Σταύρο…: Από πού πηγάζουν οι «συντροφικές» ανησυχίες και γκρίνιες για τον αρχηγό του «Ποταμιού».

3) Mega, οριστικό τέλος! Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του καναλιού, καθώς αναγνωρίζει ότι ο σταθμός εμπίπτει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017.

4) Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης ζητά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τη συμπεριφορά του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δηλώνει «ας γίνει Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί». Αντίθετα, κατά της απόφασης της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα τάχθηκε η Super League, εκτιμώντας ότι «η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται». Πάντως, με επιστολή του στη FIFA, ο Γιώργος Βασιλειάδης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, με την FIFA να απαντά πως στέλνει εκπροσώπους της στην Αθήνα.

Ads

5) Ο Τραμπ «τελείωσε» και τον Ρεξ Τίλερσον και τον αντικαθιστά με το αφεντικό της CIA. Η Τζίνα Χάσπελ που αναλαμβάνει την CIA ήταν υπεύθυνη για τους βασανισμούς στις μυστικές φυλακές…

6) Βρέθηκε πνιγμένη στον Θερμαϊκό η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης: Τι λένε οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών.

7) Ο τουρκικός στρατός έχει περικυκλώσει την Αφρίν, την ώρα που ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνει ότι οι σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ βρίσκονται κοντά στο σημείο κατάρρευσης. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ένα από τα δύο ερευνητικά υποστηρικτικά σκάφη της ExxonMobil αναμένεται σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού.

8) Τι δήλωσαν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μετά τη δεύτερη συνάντηση με τα παιδιά τους.

9) Αρκτική: Η μάχη των μεγάλων δυνάμεων για την κατάκτηση του «τελικού συνόρου».

10) Ένα πείραμα κατά του bullying. Το Tvxs.gr μίλησε με την συντονίστρια και υπεύθυνη του δικτύου για τη σχολική διαμεσολάβηση, Βίλμα Μενίκη, για την εφαρμογή του προγράμματος στα ελληνικά σχολεία, το bullying στη σχολική καθημερινότητα και άλλα πολλά.