1. Για πρώτη φορά στα επίπεδα προ μνημονίων το 10ετές ομόλογο. Έπεσε κάτω από το 5% η απόδοση για πρώτη φορά μετά το 2009. Το τέλος της δημοσιονομικής προσαρμογής;

2. Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη πλειστηριασμοί στην περιφέρεια των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, λόγω των εκτάκτων μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη Ερντογάν και την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. 

3. Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Εργασίας όταν διαδηλωτές - μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν έφοδο στο κτίριο, αντιδρώντας στις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο και στη διαδικασία κήρυξης απεργιών. Η τροπολογία αποσύρθηκε προσωρινά για νομοτεχνικές βελτιώσεις.

4. «Φρούριο» η Αθήνα για την επίσκεψη Ερντογάν και την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη. 

5. Όταν ο Κυριάκος... θυσίασε την Ντόρα. Οι όποιες βλέψεις και φιλοδοξίες της Μπακογιάννη ψαλιδίστηκαν στο ελάχιστο από την στιγμή που ο Κυριάκος εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ. 

6. Συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της «εκπαίδευσης» των μελών της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως στο πλαίσιο της δίκης: Έσφαζαν αρνιά για να μάθουν να «βρίσκουν αρτηρίες». 

7. Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας της 22χρονη φοιτήτριας του ΑΠΘ. Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο. Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο εισαγγελέας. 

8. «Φωτιές» έχει «ανάψει» στους «κοσμικούς κύκλους» η ατζέντα του 33χρονου Μάρτιν που συνελήφθη στην Βάρκιζα, έχοντας στην κατοχή του 135 κιλά κοκαΐνης. Η ατζέντα έχει ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσότητες κοκαΐνης που προμηθεύτηκαν επώνυμοι. 

9. Μπορεί ο Φλιν να ρίξει τον Τραμπ; Η έρευνα του Μιούλερ, τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Αμερικανό πρόεδρος και το πολιτικό παρασκήνιο του Russiagate. 

10. Bitcoin, η «αυταπάτη» που θα μπορούσε να κατακτήσει τον κόσμο. Γιατί η τιμή του είναι αυτή τη στιγμή εξωπραγματική; Έχει μέλλον;