1. Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθησαν εννέα Τούρκοι, οκτώ άντρες και μια γυναίκα, φερόμενοι ως μέλη του DHKP-C. Η επιχείρηση και τα ευρήματα. Με την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, συνδέει η Τουρκία τους «εννέα». Οδηγούνται αύριο στη δικαιοσύνη. Τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας. 

2. Αυλαία με νέα πυροτεχνήματα στον «πόλεμο των βλημάτων». Η πολιτική σύγκρουση συνεχίστηκε και σήμερα με τη ΝΔ να προτείνει σύγκλιση της Επιτροπής Εξοπλισμών που, ωστόσο, απερρίφθη άμεσα από την Βουλή. Η υπόθεση δείχνει να βαίνει προς το κλείσιμό της με την διαγραφόμενη ακύρωση της συμφωνίας για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων.

3. Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο καθώς τα ιατροδικαστικά ευρήματα παραπέμπουν σε δυστύχημα. Ο 21χρονος ήταν ζωντανός επί 36 ώρες μετά την πτώση του και ο θάνατός του προήλθε από τις κακώσεις, τη φυσική εξάντληση και το σοκ.  

4. Οδοιπορικό του tvxs.gr - Στην Κούβα ένα χρόνο μετά το θάνατο του Φιντέλ: «Η επανάσταση μας γλίτωσε από την κόλαση, ο παράδεισος αργεί ακόμη».

5. Η Γερμανία άνοιξε την πόρτα στη Monsanto. 18 κράτη μέλη, τα οποία εκπροσωπούν πάνω από το 65% του πληθυσμού της ΕΕ, ψήφισαν υπέρ του να συνεχιστεί η χρήση της γλυφοσάτης.

6. Μετά το τελεσίγραφο της προηγούμενης εβδομάδας, ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητρίου προσήλθε για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία αναφορικά με τα τηλεφωνήματα με το γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. 

7. Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβούλιου καθώς πλημμυροπαθείς επιχειρηματίες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν έντονα καταθέτοντας και σχετικό ψήφισμα αιτημάτων. Τα μέτρα που ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής. 

8. Για μεγάλο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας ότι δεν αποκλείεται να σημειωθούν και προβλήματα.

9. Ο ακήρυχτος πόλεμος του Σινά. Γιατί μια μουσουλμανική φυλή Σούφι, η οποία ελπίζει να είναι ανεξάρτητη τόσο από το Ισλαμικό Κράτος όσο και από το αιγυπτιακό κράτος στοχοποιήθηκε τόσο άγρια;

10. Παρακολουθούσαν 5.000 παιδιά διάνοιες για 45 χρόνια. Ποια είναι τα συμπεράσματα της μεγαλύτερης έρευνας για παιδιά - ιδιοφυΐες που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο.