Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σε δρόμο της Καλλιθέας.

Ads

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19.30 σε δρόμο της περιοχής. Δυο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο ενώ του έλεγαν: «Φέρε τα λεφτά που μας χρωστάς». Στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν και έφυγαν, ενώ ο λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Metropolitan Hospital όπου θα παραμείνει για νοσηλεία καθώς φέρει βαριά χτυπήματα και μώλωπες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με έναν επιχειρηματία για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Πρώτο Θέμα. 

Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Ads