Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, που τα ίχνη του χάθηκαν από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή  24 Νοεμβρίου 2017 στην Κάλυμνο, η ΕΛ.ΑΣ κοινοπoίησε την εξαφάνιση μέσω της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ (Silver alert).

Ads

Μία ενέργεια που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 21χρονος να βρίσκεται και εκτός Καλύμνου.

Εν τω μεταξύ και σήμερα Παρασκευή συνεχίζονται οι έρευνες από επίγειες δυνάμεις στην Κάλυμνο και με τη συμμετοχή  Κλιμακίου της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί για μία ακόμη φορά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Ο 21χρονος φοιτητής αγνοείται από την περασμένη Κυριακή, όταν και έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δεν θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ads

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.