Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η εξαφάνιση της 59χρονης  Βάσως Κουκουνασούλη από τη Λάρισα.

Ads

Η γυναίκα αγνοείται από τις 10 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στη Λαμία για να επισκευθεί το πατρικό της στην Λάρισα, από το οποίο εξαφανίστηκε και δεν γύρισε ποτέ. Ωστόσο νέες μαρτυρίες ανατρέπουν τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες που προέκυψαν από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» η 59χρονη δεν χάθηκε έχοντας βγει να πάει μια βόλτα, αλλά  βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι την είδε να βγαίνει από την αποθήκη της αυλής και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, άνοιξε η γη και την κατάπιε. Το φως που οι γείτονες είδαν αναμμένο έσβησε κι όλα της τα προσωπικά πράγματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.Το κινητό τηλέφωνο της 59χρονης έκλεισε στην ίδια γειτονιά και από τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, ξεκίνησε το «θρίλερ».

Ads

Πληροφορίες της εκπομπής, ανέφεραν ότι η αγνοούμενη πριν από δύο μήνες είχε τσακωθεί με ξάδελφό της που διαφωνούσε με την απόφαση της να πουλήσει ενα ακίνητο, που τους ανήκει εξ αδιαιρέτου. Η θεία της 59χρονης είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι η Βάσω ήθελε να γκρεμίσει το ακίνητο που της ανήκει εξ αδιαιρέτου με τον δικό της γιο και διέψευσε πως ο γιος της φέρθηκε άσχημα και υποστήριξε πως είχαν καλές σχέσεις.

Ο ίδιος ο ξάδελφος, είπε στο «Τούνελ»: «Ότι είχα να πω το είπα το βράδυ της εκπομπής στην κυρία Νικολούλη και στη συνέχεια με κάλεσαν και στην αστυνομία. Δεν υπήρξε μόνο ένα άτομο που ενδιαφέρθηκε για το ακίνητο, ήταν περισσότερα. Μάλιστα την είχα ενημερώσει να έρθει από τη Λαμία, γιατί ο τελευταίος ενοικιαστής του ακινήτου της, είχε αφήσει χρέη και σκόπευε να φύγει κρυφά χωρίς να τα πληρώσει. Μ’ αυτόν είχα μαλώσει… Μετά αποφάσισε η Βάσω να το πουλήσει. Κάποια στιγμή ήρθαν τέσσερα άτομα και ρώτησαν αν μπορούν να το γκρεμίσουν. Διαφώνησα και είπα πως πουλιέται όπως ακριβώς είναι. Δεν δημιουργήθηκε όμως κάποια ένταση». Διευκρίνισε επίσης  πως ο ίδιος δεν έχει να κερδίσει κάτι από το ακίνητο καθώς η Βάσω είχε το δικό της μερίδιο.

Οι αρχές έχουν χτενίσει τον Πηνειό, αναζητώντας ίχνη της, αλλά μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό.