Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούνται στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό 16χρονης, η οποία αγνοείται από χθες το βράδυ.

Ads

Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, με ειδικό σκύλο για περιπτώσεις εντοπισμού, της Πυροσβεστικής Υπηρείας, της ΕΛΑΣ και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αμαρίου, εστιάζονται στην περιοχή Κουρούτες.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε πάει βόλτα με φίλες της, έφυγε από την παρέα της αργά το απόγευμα και ενώ οι φίλες της επέστρεψαν στα σπίτια τους, η ίδια εξαφανίστηκε.

Πρόκειται για την 16χρονη Κλαρίσα, η οποία ζει μόνιμα με την οικογένεια της στην Αγγλία και τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Αμάρι, τόπο καταγωγής της μητέρας της, μαζί με την 14χρονη αδελφή της. 

Ads

image

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, η ευρύτερη περιοχή δεν κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό υπάρχει η αισιοδοξία η νεαρή να έχει χάσει τον προσανατολισμό της, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε να δει ένα κοπάδι με πρόβατα, καθώς η βόλτα που έκαναν με τις φίλες της ήταν σε αγροτική περιοχή.

image

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχουν βρεθεί ίχνη της κοπέλας, ενώ σχετικές ανακοινώσεις γνωστοποιούν πως όταν χάθηκε φορούσε κοντό λευκό παντελόνι και μπλε μπλούζα.