Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media.

Ads

«Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνώστηκα με κορονοϊό. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπίτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά», έγραψε στο twitter.

Εν τω μεταξύ, την ύπαρξη τριών κρουσμάτων κορονοϊού στον όμιλο, γνωστοποίησε η “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε”, δηλαδή ο όμιλος ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ και ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων της από τον Covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) διαγνώσθηκαν τρεις εργαζόμενοι των εντύπων μας με προσβολή από τον κοροναϊό. Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στη μεγάλη αυτή δοκιμασία της κοινωνίας μας θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μας στην συνεχή ενημέρωση με την στήριξη και τη σημαντική προσφορά των εργαζομένων μας».