Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της μητέρας του 31χρονου, ο οποίος μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψητοπωλείο, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ads

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μια παρέα πελατών, αφού ζήτησε τον λογαριασμό ξεκίνησε καβγά και επιτέθηκε στην ίδια και στον γιο της.

Σύμφωνα με την ίδια, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και άρχισαν να καβγαδίζουν. Ο ένας ζητούσε από τον άλλο να πληρώσει και, τελικά, πιάστηκαν στα χέρια. Όταν τους παρακάλεσε να βγουν έξω, ο καβγάς έγινε πιο έντονος.

«Ο γιος μου τους έφερε απλά το λογαριασμό. Τίποτα άλλο» ανέφερε στον ΑΝΤ1. Η κυρία Καρανικόλα τονίζει ότι ο γιος της μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ενώ προσπάθησε να την σώσει, αφού επιτέθηκαν και σε εκείνη.

Ads

Την ίδια στιγμή, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως ο «31χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται σήμερα να καταθέσει στους άνδρες της ασφάλεια Θεσσαλονίκης».

Ο άντρας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς διακομίσθηκε αιμόφυρτος όταν δέχθηκε τις μαχαιριές στα πλευρά.