Συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ο 45χρονος γιος του 87χρονου που έχασε σήμερα τη ζωή του κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο διαμέρισμα του στην Θεσσαλονίκη.

Ads

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του πατέρα του, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την πυροσβεστική. Από τη φωτιά υπέστη εγκαύματα και η σύζυγος του ηλικιωμένου και ο δεύτερος – 46χρονος – γιος του ζευγαριού που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μετά το συμβάν έγινε γνωστό ότι η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας. Τελικά ο 45χρονος συνελήφθη.

Κατά πληροφορίες, φέρεται να περιέλουσε τον 86χρονο πατέρα του με βενζίνη και να του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρει φρικτό θάνατο και η πυρκαγιά να επεκταθεί στο διαμέρισμα. Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Ads