Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, κατά την επιστροφή της από το σχολείο.

Ads

Από την αστυνομία, όπου απευθύνθηκαν οι οικείοι της, εκδόθηκαν γενικές αναζητήσεις, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

Σύμφωνα με την μητέρα της μικρής Μαρκέλλας,  συμμαθητής της κόρης της τής μετάφερε πως τη 10χρονη την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία τη φώναξε με το όνομά της. Στη συνέχεια, έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αγνοείται.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 10χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Ads

Την εξαφάνιση της μικρής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.