Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο του 47χρονου διανομέα, που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση της μηχανής του από αυτοκίνητο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αλλά και όπως αναφέρει το Mega, ο νεαρός οδηγός που, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος πέρασε τρία κόκκινα φανάρια, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο 21χρονος είχε δανειστεί το όχημα από συγγενικά του πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Ads

Η μητέρα του, που μίλησε στο newsit.gr, εμφανίστηκε οργισμένη για τον οδηγό που τον παρέσυρε: «Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την 30-10-2021 και ώρα 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του δεύτερου οδηγού.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.