Ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα, είναι πλέον θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Ads

Η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δικηγόρος του  του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου εμφaνίστηκε στην Τροχαία Γλυφάδας.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Ads

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.