Στην υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής παρουσιάστηκε ένας 27χρονος ο οποίος ανέφερε ότι χτύπησε τον 47χρονο οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος κατέληξε μετά από λίγες ημέρες.

Ads

Ο 27χρονος δεν συνελήφθη, έλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα το αιμάτωμα που είχε ο 47χρονος αλλά και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε έχουν προκληθέι από χτυπήματα. Μετά από αυτή την εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια θανάτου κατευθύνθηκε σε εγκληματική ενέργεια και δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας που είχε αρχικά την προανάκριση ως αιφνίδιο θάνατο.

Το χρονικό της υπόθεσης

H έρευνα ξεκίνησε μόλις η μητέρα του 47χρονου πήρε τα έγγραφα από το νοσοκομείο και τα προσκόμισε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Ads

Η μητέρα του 47χρονου αποκάλυψε ότι στις 13 Μαΐου οπαδοί της ίδιας ομάδας του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε να γίνει νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι το θύμα είχε δεχτεί σοβαρά χτυπήματα που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Στις 13 Μαΐου ο 47χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου.

Στις 18 Μαΐου, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, όμως το βράδυ ένιωσε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου λίγο αργότερα κατέληξε.