Ο «Ριζοσπάστης» αναστέλλει την κυριακάτικη έκδοση και προχωρά σε ενισχυμένο φύλλο Σαββατοκύριακου. Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για εργαζόμενους, για γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη, κ.α.

Ads

Όπως αναφέρει η ίδια η εφημερίδα «από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη, ανοίγει μια νέα σελίδα για τον “Ριζοσπάστη”», αν και δεν σχολιάζει το ότι για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της εφημερίδας δεν θα κυκλοφορεί κυριακάτικο φύλλο. Αντίθετα σηειώνει: «Ενας πιο ενισχυμένος «Ριζοσπάστης», καλύτερο εφόδιο στις μάχες που δίνει το Κόμμα. Επιδιώκουμε ο «Ριζοσπάστης» να αναβαθμιστεί, να ανεβάσει την ποιότητά του περιέχοντας πιο πλούσια ύλη από αυτήν που έβρισκαν μέχρι τώρα οι αναγνώστες του στην κυριακάτικη έκδοση, εμπλουτισμένη και με άλλα θέματα της επικαιρότητας, αφού θα ενσωματώσει και ένα μέρος της ύλης που τώρα δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο. Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για εργαζόμενους, για γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη κ.ά.

»Στόχος μας η άνοδος της κυκλοφορίας και της αξιοποίησης της εφημερίδας. Σκοπός αυτής της αλλαγής είναι η ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας. Στο εξής, η εξόρμηση με τη νέα έκδοση του «Ριζοσπάστη» θα ξεκινάει σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, αυξάνοντας τις δυνατότητες και τα περιθώρια να οργανωθεί καλύτερα και πλατύτερα η διακίνηση του φύλλου, να φτάσει σε περισσότερα εργατικά – λαϊκά σπίτια, σε περισσότερους χώρους δουλειάς, σε περισσότερους νέους, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενους»