Το σκάνδαλο των υποκλοπών βρέθηκε στο επίκεντρο συνέντευξης που παραχώρησε ο Τάσος Τέλλογλου στο pod.gr και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ads

Ο δημοσιογράφος επί της ουσίας “έδειξε” το Μέγαρο Μαξίμου ως το κέντρο συντονισμού του κέντρου των παρακολουθήσεων, σημειώνοντας με νόημα  ότι ο Παναγιώτης Κοντολέων δεν είχε δυνατότητα αυτόνομων αποφάσεων.

«Αποφάσιζε ο κ. Δημητριάδης και υπήρχαν κάποιοι ιδιώτες που παίζαν κάποιο ρόλο που αρνούνται τώρα τη συμμετοχή τους, αλλά όλος ο κόσμος που ήρθε σε επαφή με αυτό το σύστημα ξέρει ότι παίζαν έναν ρόλο. Οι ίδιοι το αρνούνται, το ίδιο έλεγε και ο κ. Μπίτζιος μέχρι να ανακαλυφθεί ότι είχε το 35% των μετοχών της εταιρίας intellexa, τώρα είναι φανερό, είναι πιο δύσκολη η θέση του σε αυτό το θέμα», σημείωσε ο κ. Τέλλογλου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι φανερό ότι ο κ. Δημητριάδης, ο κ. Μπίτζιος και ο Λαβράνος είχαν μια σχέση πριν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ. Και αυτή η σχέση συνεχίστηκε αφότου ανέβηκε στην κυβέρνηση η ΝΔ. Και ήταν μια σχέση που δεν περιοριζόταν στο συγκεκριμένο ζήτημα του συγκεκριμένου υπουργείου, αλλά η συνεργασία αυτή αφορούσε και άλλες δραστηριότητες».

Αναφερόμενος στη σχέση που είχα αναπτύξει ο Γρηγόρης Δημητριάδης με διάφορα ΜΜΕ, ο Τάσος Τέλλογλου επεσήμανε: «Ο κ.Δημητριάδης εκτός από τη σχέση με την ΕΥΠ, ήταν υπεύθυνος για τη σχέση με τα ΜΜΕ. Υπήρχαν δύο ρόλοι σε ένα πρόσωπο και αν χτυπούσαν τον Δημητριάδη ως προς το ένα θέμα ίσως να έκανε ζημιά για τη σχέση που είχαν για το άλλο».