Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς. Σήμερα, στις 14:00 το μεσημέρι, στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Ads

Με μία λιτή ανάρτηση με τίτλο «Φινάλε» στο επίσημο site του Τζίμη Πανούση γνωστοποιείται ότι η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 17/1 στις 14:00 το μεσημέρι και στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου καρδιακό επεισόδιο και λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Λίγη ώρα μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο «Τζιμάκος» είχε υποστεί ανακοπή ενώ βρισκόταν στη σκηνή και είχε απομακρυνθεί από εκεί με ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες.

Ads

Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του θα πάρει το όνομά του 

Στο μεταξύ σύμφωνα με marathonnews.gr, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, για να τιμήσει τον αγαπημένο του φίλο, Τζίμη Πανούση, αποφάσισε να μετονομάσει το δρόμο μπροστά από την οικία του εκλιπόντος καλλιτέχνη στη Νέα Μάκρη, σε οδό «Τζίμη Πανούση».