Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Κάτω ο Έρωτας (Down With Love) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Με τους: Ρενέ Ζελβέγκερ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Σάρα Πόλσον, Ντέιβιντ Χάιντ Πιρς, Τόνι Ράνταλ

Στη Νέα Υόρκη των αρχών του ’60, μια μαχητική φεμινίστρια, συγγραφέας ενός μπεστ σέλερ για τη μη αναγκαιότητα του έρωτα, γνωρίζεται με ένα γοητευτικό δημοσιογράφο, ο οποίος συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις. Προκειμένου να γράψει ένα άρθρο για τη ζωή της, εκείνος μεταμφιέζεται για να την προσεγγίσει αλλά τελικά δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν ο ένας στη γοητεία του άλλου.

Αμερικάνικο Όνειρο (Lemonade) – ΕΡΤ 2, 22:00

Σκηνοθεσία: Ιοάνα Ουρικάρου
Με τους: Μαλίνα Μανοβίτσι, Μίλαν Χούρντουτς, Ντίλαν Σμιθ

Ads

Η Μάρα, μια Ρουμάνα με έναν εννιάχρονο γιο, έχει παντρευτεί έναν Αμερικανό με προβλήματα υγείας και προσπαθεί να πάρει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Ο αρμόδιος υπάλληλος όμως την εκβιάζει, ζητώντας της σεξουαλικές χάρες για να προωθήσει το αίτημά της.

The Gentlemen – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Χιου Γκραντ, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι

Όταν ένας βαρόνος ναρκωτικών ανακοινώνει ότι αποσύρεται, μια σειρά από επίδοξους γκάνγκστερ στήνουν κομπίνες για να τον διαδεχτούν με την πρώτη ευκαιρία.

Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place) – ALPHA, 00:15

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι
Με τους: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι, Νόα Τζουπ, Μίλισεντ Σίμοντς

Μια πενταμελής οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα που επιτίθενται σε οτιδήποτε κάνει θόρυβο.