Nτοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πρόκειται να γυριστεί όπως ανακοίνωσε από τα Χανιά η κόρη του και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» Αλεξάνδρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.

Ads

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη προανήγγειλε τις διεργασίες για την έγκαιρη ολοκλήρωση της ταινίας, ώστε να προβληθεί στην επέτειο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις 18 Οκτωβρίου 2018.

Ο δήμαρχος Χανίων είπε ότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου που αποτελεί το όραμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα Λευκά Όρη  είναι σε καλό δρόμο και αναφέρθηκε στην ονοματοδοσία δρόμου της πόλης στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένα τμήμα που θα πάρει το όνομα του πολιτικού.

Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος του Ιδρύματος, Κυριάκος Βιρβιδάκης που είπε πως είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις περιβαλλοντικές σκέψεις του και έτσι οι σκέψεις αυτές πρέπει να γίνουν πράξη.