Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού που βρέθηκε στα χέρια της 32χρονης  Δώρας Ζέμπερη που σφαγιάστηκε στο Β΄νεκροταφείο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα.

Ads

Καθώς βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει μαρτυρίες ενώ προχώρησαν και στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της αλλά και την περιήγηση του θύματος σε κοινωνικές ιστοσελίδες. 

Ανοιχτά αφήνουν οι αστυνομικοί όλα τα ενδεχόμενα καθώς οι έρευνες πέραν το επαγγελματικού, στρέφονται και στο φιλικό περιβάλλον του θύματος, ενώ  δεν έχει αποκλειστεί και η ληστεία. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλα κατάθεσε την Κυριακή για πολλές ώρες στη ΓΑΔΑ τα όσα γνωρίζει. 

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν τις δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης ότι πέρασε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο περίπου την ώρα της δολοφονίας και επιβίβασε κάποιον που του φάνηκε ύποπτος -ίσως τον δολοφόνο της κόρης του.

Ads

Η εγκληματολογική υπηρεσία έκανε ήδη «φύλλο και φτερό» το ταξί του πατέρα, αναζητώντας στοιχεία, όπως DNA και αποτυπώματα, όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του.

Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της μαραθώνιας κατάθεσης του πελάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερωτήσεις των αστυνομικών επικεντρώθηκαν στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτει ότι ο πατέρας δεν είχε ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την άτυχη κοπέλα, με αποτέλεσμα να έχει μπερδέψει πού εργαζόταν. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι η 32χρονη ήταν υπάλληλος της Α’ ΔΟΥ Πειραιά και το αντικείμενό της δεν είχε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει ο πατέρας της.

Δεν αποκλείεται ο πατέρας της άτυχης 32χρονης να εξεταστεί εκ νέου από τους αστυνομικούς, προκειμένου να διευκρινιστούν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.