«Αποσύρω το σχόλιο περί Στρατηγού και Χούντας για τον Νίκο Παππά για ιστορικούς λόγους», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter μετά τις δηλώσεις που έκανε με τις οποίες κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά «να βγάλει τη στολή της χούντας».

Ads

Η αντιπαράθεση σημειώθηκε με αφορμή τον διαγωνισμό για τις άδειες των καναλιών, τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει πως η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει.

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων. Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ», απάντησε ο Νίκος Παππάς στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης απέσυρε τις δηλώσεις του. «Επειδή στην πολιτική πρέπει να έχουμε ανθρωπιά, αποσύρω το σχόλιο περί Στρατηγού και Χούντας για τον @nikospappas16 για ιστορικούς λόγους», έγραψε στο Twitter.

Ads

Στη συνέχεια έγραψε «Η δήλωσή μου για τον @nikospappas16 ήταν πριν την ανακοίνωση του. Πότε ακριβώς έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της Χούντας; Ντροπή!».

Eνδεικτικά δύο βίντεο από παλιότερες εκπομπές του Άδωνι Γεωργιάδη: Στο πρώτο μιλάει για την ανθηρή οικονομία της Χούντας, την οποία κατέστρεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρυτής του κόμματος που σήμερα είναι αντιπρόεδρος. Στο δεύτερο αναφέρει πως οι νεκροί του Πολυτεχνείου δεν είναι παρά ένας «μύθος», μια «αριστερή προπαγάνδα».