Τη θλίψη του για την απώλεια του Έλληνα πιλότου εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. «Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ.

Ads

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδλέλφους του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας Γ. Μπαλταδώρου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Στην οικογένεια του εκλιπόντα, και στα στελέχη της πολεμικής αεροπορίας απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Το ΚΚΕ

Τα θέρμα του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους, εξέφρασε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ αναφέρεται πως «οι Έλληνες πιλότοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, η οποία κλιμακώνεται στο πλαίσιο της γενικότερης όξυνσης στην περιοχή, και με την ανοχή του ΝΑΤΟ».

«Από την πρώτη στιγμή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς» τόνισε με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter o Σταύρος Θεοδωράκης.

Η ‘Ενωση Κεντρώων

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη βαθύτατη τη θλίψη της για τη θυσία ακόμα ενός ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που χάθηκε στον βωμό της υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, είμαστε δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές».