Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα κι όπως προστάζει η παράδοση οι πολιτικοί αρχηγοί υποδέχτηκαν στην έδρα τους, παιδιά και νέους που τους έψαλαν τα κάλαντα.

Ads

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, το Λύκειο Ελληνίδων, και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, είναι ανάμεσα σε αυτούς που έψαλλαν τα κάλαντα, στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Το Μουσικό Σχολείο Αθήνας και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας, φωτογραφήθηκε με τους μαθητές και έκανε δώρο στο σχολείο ένα πιάνο, «για να το χρησιμοποιούν όλοι οι μαθητές», όπως είπε, καθώς και ατομικά δώρα. Δώρα προσέφεραν στον πρωθυπουργό και οι μαθητές του σχολείου, ανάμεσα στα οποία ήταν και ένας πίνακας του Φασιανού.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν και οι αρχηγοί των κομμάτων.

Ads

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε την Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από τα παιδιά των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Σύλλογο Κρητών Ασή Γωνιά και από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ενώ η Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς σε όσους δίνουν μικρές και μεγάλες μάχες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ: