Ads

Την οργή της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε μια μάλλον κακόγουστη φάρσα των συντελεστών της εκπομπής του Σκάι «Συντέλεια», την ώρα που η βουλευτής του ΚΚΕ βρισκόταν στο στούντιο καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Την ώρα του διαφημιστικού διαλείμματος συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» επιχείρησαν να αστειευτούν μαζί της φορώντας γάντια του μποξ και κρατώντας σημαία της Χρυσής Αυγής. Λίγο αργότερα η Λιάνα Κανέλλη υπέβαλε την παραίτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο της παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τα δάκρυα της Λιάνας Κανέλλη

Μετά το περιστατικό με τους συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια, κ. Κανέλλη επέστρεψε στο πλατό, εμφανώς συγκινημένη τόνισε πως τέτοιες φάρσες δεν είναι αστείες. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αστειεύεται με τη βία με σημαία χρυσαυγίτη και γάντια του μποξ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Κανέλλη, έντονα εξοργισμένη και φορτισμένη.

Παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία η Λιάνα Κανέλλη
 
Την παραίτησή της από Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας υπέβαλε πριν από λίγο η Λιάνα Κανέλλη. Σημειώνεται ότι πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ.  
 
«Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ,

Ads

Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου, να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.
 
Λιάνα Κανέλλη
 
Βουλευτής ΚΚΕ Α΄Αθήνας (κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)
 
Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή».

Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες

Tην έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η φάρσα που επιχείρησαν να κάνουν στη Λιάνα Κανέλλη συντελεστές σατιρικής εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
 
Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το «αστείο» σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού.
 
Εκτίμηση του ΚΚΕ είναι το γεγονός αυτό δείχνει ότι «ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους», αλλά «ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει, και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο».

Η απάντηση της Συντέλειας
 
Τη δική του απάντηση για τη φάρσα που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια του ΣΚΑΙ στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη επιχείρησε να δώσει ο παρουσιαστής της εκπομπής Μάνος Βουλαρίνος.
 
Ο κ. Βουλαρίνος μιλώντας στο STAR υποστήριξε πως του τελευταίους μήνες οι συνεργάτες της εκπομπής κάνουν φάρσες στους καλεσμένους που πηγαίνουν στο κανάλι και μέχρι τώρα κανείς δεν είχε αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Επεσήμανε δε πως εκ των υστέρων καταλαβαίνει γιατί αντέδρασε έτσι η Λιάνα Κανέλλη.
 
«Δεν έχει αντιδράσει κανείς τόσο άσχημα σε φάρσα μας μέχρι στιγμής, οπότε δεν περιμέναμε μια τέτοια αντίδραση. Μπορώ να καταλάβω ότι εκ των υστέρων ότι η Λιάννα Κανέλλη είναι φορτισμένη συναισθηματικά. Θέλω να πω ότι δεν θα το κάναμε αυτό το αστείο ποτέ αν ξέραμε ότι θα την ενοχλούσε τόσο πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.